WiseCMS - Artikkelin luominen ja sisältöeditorin käyttö

Tässä artikkelissa käymme läpi artikkelin luomisen perusteita ja sisältöeditorin toimintoja. Katso myös video!

Sisältöeditorin käyttö

Asiakkaidemme toiveesta olemme koonneet alla olevaan videoon keskeisimmät artikkelin luomiseen ja sisältöeditorin käyttöön liittyvät ominaisuudet. Näytämme, kuinka helppoa artikkelin luominen ja sisällön tuottaminen WiseCMS -julkaisujärjestelmällä on. Tämän artikkelin asettelu noudattaa Wisen omia periaatteita. Suurin osa kotisivuille suuntautuvasta liikenteestä tapahtuu mobiililaitteilla ja siksi on ehdottoman tärkeää, että artikkeli näyttää hyvältä myös puhelimen tai tabletin näytöllä. Noudatamme omissa artikkeleissamme selkeää kaavaa, jossa pääotsikon alle tulee napakka ingressi, huomiota herättävä kuva ja vasta sitten teksti. Tällä tavoin artikkelista tulee näyttävä, ytimekäs ja helposti silmäiltävä.

Artikkeliin voidaan tuoda monenlaisia elementtejä. Mahdolliset sosiaalisen median nostot, videot ja linkitykset muihin aiheeseen liittyviin artikkeleihin suosittelemme sijoittamaan artikkelin loppuun, varsinaisen saatetekstin perään. Asettelua voidaan muuttaa ja sisältöä voidaan jakaa myös kahteen tai kolmeen palstaan. Palstojen käyttö on järkevää jos artikkeliin halutaan laittaa paljon kuvia tai siihen tuodaan paljon muita sisältöjä.


Katso video:

Opasvideo artikkelin luomisesta ja sisältöeditorin käytöstä.


WisWebSite -kotisivut skaalautuvat kaikille päätelaitteille

WiseWebsite – CRM-ohjatut kotisivut

Näyttävät, responsiiviset sivustot sekä sisällöt mukautuvat kaikille päätelaitteille ja niitä on helppo päivittää itse.​​​​​​​

Lue lisää


Tutustu WisePlatformin opasvideoihin

WisePlatform opasvideot

Videoissa käydään läpi WisePlatform-toiminnallisuuksia ja opastetaan niiden käyttöön.

Lue lisää