Lahden Pelicans - Liiketoiminnan digitalisointi Wise-järjestelmällä

Pelicans liittyi kuudentena Liiga-joukkueena Wise-järjestemän käyttäjäksi. Referenssit ja lupaus jatkuvasta kehityksestä helpotti päätöksentekoa.

Askel kokonaisvaltaiseen digitalisaatioon

WiseNetwork Oy:n toimittama verkkopalveluratkaisu tuo Pelicansin organisaation käyttöön modernit työkalut asiakkuudenhallinnan, viestinnän, myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Järjestelmän myötä käyttöön voidaan ottaa uudenlaisia toimintamalleja ja tehostaa liiketoiminnan prosesseja.

Yhteistyö näkyy ulospäin erityisesti kotisivujen, verkkokaupan ja sähköisen viestinnän kautta. WiseCMS julkaisujärjestelmällä toteutetut kotisivut avattiin 1.11.2017. Sivut toteutettiin Pelicansin ilmeen mukaisesti ja samalla niihin tehtiin ulkoisia muutoksia toiveiden mukaan. Uusiin sivuihin voit tutustua osoitteessa www.pelicans.fi

Referenssit ja jatkuva kehitys helpottivat päätöstä

Pelicansin oli helppo lähteä mukaan, sillä järjestelmää on käytetty ja kehitetty viidessä muussa Liiga-joukkueessa. Käyttäjäkokemukset ovat olleet hyviä ja myös tulokset ovat puhuneet puolestaan: esimerkiksi Porin Ässien kausikorttikampanja onnistui jälleen kerran tehokkaan viestinnän ansiosta ja seisomakatsomo myytiin loppuun jo ennen kauden alkua.


Pelicansin organisaatiossa on ymmärretty WiseNetworkin ideologia erinomaisesti ja lupaus jatkuvasta kehityksestä oli yksi tärkeä syy lähteä mukaan. Pelicans haluaa integroida mahdollisimman pian myös kassajärjestelmät osaksi samaa kokonaisuutta, jolloin myynnin seuraaminen on entistä tehokkaampaa. Tulevaisuudessa tämä mahdollistaa ottelukohtaiset myyntien yhteenvedot reaaliajassa.

Tutustu Wise-järjestelmään:


CRM-ohjattu WisePlatform

WisePlatform on CRM-ohjattu järjestelmä yritysten asiakkuuksien hallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu yritysten liiketoiminnan digitalisointiin.

Lue lisää


WisePlatform opasvideot

Videoissa käydään läpi WisePlatform-toiminnallisuuksia ja opastetaan niiden käyttöön.

Lue lisää


Pyydä hinta-arvio:Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:


Yhteyspäällikkö/myynti

Miikka Timoska

044 311 8803

miikka.timoska@wisenetwork.fi

Toimitusjohtaja/myynti

Hannu Myöhänen

0440 532 592

hannu.myohanen@wisenetwork.fi