Plugit Finland Oy

"Rakennamme sähköautoilun yhteisöä."

Plugit Finland yrityksenä

PlugIt Finland Oy on vuonna 2012 perustettu sähköiseen liikenteeseen erikoistunut palveluyritys. PlugIt tarjoaa asiakkailleen sähköautojen latausjärjestelmiin liittyviä tuotteita ja palveluja. Toiminnan taustalla on WiseNetworkin järjestelmä, jonka avulla yritys pyrkii luomaan omaa mediaansa ja sitä kautta sähköautoilun yhteisöä.

Digitaalista markkinointia helposti

Yhteistyö Plugit Finlandin ja WiseNetwork:in välillä alkoi vuonna 2014 ja kokemukset yhteistyöstä ovat positiivisia.

- Wise-järjestelmän käyttöönottaminen on ollut meille lottovoitto. Helppokäyttöisen järjestelmän kautta muun muassa ylläpidämme ja päivitämme internetsivujamme, lähetämme uutiskirjeitä tai kutsuja, hallinnoimme latauslaiteverkkokauppaa, asiakkuuksia tai tapahtumia. Emme tarvitse useita päällekäisiä järjestelmiä saatikka excel-listoja, kun käytössämme on WiseNetworkin järjestelmä, kertoo PlugItin markkinointipäällikkö Kirsi Saarnivuo.

Wise-järjestelmä on osoittautunut loistavaksi keinoksi PlugItin digitaalisten markkinointitoimintojen hallinnointiin ja kasvattamiseen. Järjestelmän käytettävyys on erinomainen sekä hyödyt helposti seurattavissa. - Eihän tämä voi olla näin helppoa oli ajatukseni, kun pääsin ensimmäisiä kertoja käyttämään järjestelmää, muistelee Saarnivuo.

PlugIt on hypännyt toiminnoissaan ison harppauksen eteenpäin Wise-järjestelmän kanssa. Järjestelmä taipuu moneen ja säästää resursseja, kun aikaa ei kulu päällekkäisten toimintojen suorittamiseen. PlugIt kokee saaneensa Wise-järjestelmän ansiosta lukuisia etuja:

  • Responsiiviset internetsivut, joilla sähköautoihin liittyvät artikkelit saa tehtyä kätevästi. Sivut ovat helpot käyttää ja päivittää. Niiden sisältö on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa.
  • Uutiskirjeet, jotka valmistuvat käden käänteessä, ja postituslistat, joihin saa ajan tasalla olevan asiakashallintajärjestelmän avulla nopeasti valittua oikeat kohderyhmät. Uutiskirjejärjestelmä taipuu myös PlugItin omiin sisäisiin tarkoituksiin ja sillä voidaan helposti lähettää näyttäviä kutsuja tai tiedotteita myös talon sisäisesti.
  • Asiakashallintajärjestelmä sisältää kaikki kontaktit, jotka on helppo jaotella halutulla tavalla.
  • Verkkokauppa on aina ajantasalla ja tapahtumat on nähtävillä yksityiskohtaisesti analytiikasta.
  • Järjestelmällä saa helposti luotua erilaiset kilpailut, kyselyt, ilmoittautumissivut sekä lomakkeet monenlaisiin tarpeisiin.
  • Kaikista järjestelmän osista on nähtävillä myös analytiikka – samasta järjestelmästä.

Wise-järjestelmällä ei pyöritetä ainoastaan PlugItin sivustoa, vaan järjestelmä on käytössä myös yrityksen ylläpitämissä Poron Plugari sekä Vihreä Kaista -portaaleissa. Molempiin sivuistoihin on yhteistyössä WiseNetworkin kanssa suunniteltu muun muassa varauskalenteri, jolla pääsee helposti tekemään ajanvarauksia netin kautta.

- WiseNetwork-yhteistyö näkyy kävijöillemme näyttävinä internetsivuina ja uutiskirjeinä sekä helppokäyttöisinä toimintoina. Tämän pinnan alla se toimii samalla meillä mitä parhaana myynnin ja markkinoinnin työkaluna, Saarnivuo toteaa.

Saumatonta yhteistyötä

Loistavan järjestelmän lisäksi myös organisaationa WiseNetwork Oy on osoittautunut PlugItille hyväksi kumppaniksi: yritys on joustava ja yhteistyö toimii saumattomasti.

WiseNetworkin myynti- ja markkinointipäällikkö Tiina Ikala kertoo, että WiseNetworkin perusajatuksena on yhdistää yritysten perustoiminnot helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat toimivat samalla logiikalla samassa järjestelmässä. Järjestelmän käyttöönottamiseen tarvitaan vain internetyhteys.

- Yhteistyö PlugItin kanssa on ollut meille yrityksenä erittäin kehittävää ja kasvattavaa. Yhteistyössä olemme kehittäneet järjestelmäämme lukuisia ominaisuuksia, joista on varmasti hyötyä myös muille yhteistyökumppaneillemme, kertoo Ikala.

WiseNetworkin yksi kantava voima onkin järjestelmän jatkuva kehittäminen verkostolta tulevien toiveiden mukaisesti. Wise-järjestelmän päätarkoitus ei silti ole yksilöllinen räätälöitävyys, vaan se, että järjestelmään otetaan käyttöön kaikista tärkeimmät elementit, jotka hyödyttävät suurinta osaa yrityksistä.


Kuvassa Kirsi Saarnivuo (vas.) ja Tiina Ikala (oik.).
Kuvassa Kirsi Saarnivuo (vas.) ja Tiina Ikala (oik.).

- WiseNetworkin edistyksellisyys syntyy paitsi loistavasta järjestelmästä, myös ammattitaitoisesta henkilökunnasta, joka on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan niin järjestelmän käytössä kuin digitaalisen markkinoinnin toiminnoissa muutoinkin. Vaikka WiseNetworkin perusajatuksena ei ole räätälöidä palveluja yrityskohtaisesti, olemme tähän mennessä aina löytäneet valmiina olevista elementeistä ratkaisun erilaisten toimintojen toteuttamiseen. Kaikki todellakin saadaan yhdestä järjestelmästä, kehuu Saarnivuo.