Liiga-SaiPa Oy ja WiseNetwork yhteistyöhön

Liiga-SaiPa Oy ja WiseNetwork Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Lappeenrannan SaiPa ottaa ison askeleen kohti digitalisoitumista.


WiseNetwork Oy on jo toimittanut SaiPalle verkkopalveluratkaisun, joka tehostaa liiketoiminnan kaikkia osa-alueita. Yhteistyö pitää sisällään ammattimaiset ja modernit sähköisen asiakashallinnan, myynnin, markkinoinnin ja viestinnän työkalut. Uudistuksen myötä SaiPa pystyy tarjoamaan erityisesti tehokkaampaa ja kohdennetumpaa markkinointia eri asiakasryhmille. Lisäksi verkkosivujen sekä sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto helpottuu ja monipuolistuu. Siten SaiPalla on muun muassa aiempaa enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa sivujen sisältöihin.

- Yhteistyö WiseNetworkin kanssa on meille iso askel kohti digitalisoitumista ja ajanmukaisia työvälineitä. Se on myös osa parhaillaan tehtävää SaiPan brändityötä ja markkinoinnin sekä markkinointivälineiden kehittämistä. Hienoa on myös, että yhteistyön kautta saimme paremmin tarpeitamme vastaavat verkkosivut ja verkkokaupan, SaiPan toimitusjohtaja Marko Ek kertoo.

Uusi verkkopalveluratkaisu tuo SaiPalle myös uusia ansaintamahdollisuuksia, uudenlaisia toimintamalleja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä organisaation toimintaan tehokkuutta.

Kuvassa SaiPan organisaatio tutustumassa WiseNetworkin verkkopalvelujärjestelmään.

- Yhteistyö tulee vaikuttamaan SaiPan liiketoiminnan kaikkiin osa-alueisiin ja siksi myös yhteistyön tavoitteet ovat korkealla. Aivan aluksi keskitymme kehittämään SaiPan sähköistä asiakasrekisteriä ja sitä kautta kohdennetumpaa markkinointia, viestintää ja myyntiä. Viestinnällisesti yhtenä isona haasteena on rakentaa SaiPalle sisältömarkkinointiin keskittyvää omaa mediaa, WiseNetworkin myynti- ja markkinointipäällikkö Tiina Ikala kertoo yhteistyön tavoitteista.

WiseNetworkin toteuttamat SaiPan uudet kotisivut julkaistiin heinäkuussa 2016.


Lue myös seuraavat artikkelit

Mikkelin Jukurit - Uusi liigajoukkue digiaikaan!

Liigaan valmistautuva Mikkelin Jukurit HC Oy ja WiseNetwork Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Jukurit ottaa ison askeleen kohti digitalisoitumista.

Lue lisää


Volyymia ja kohdennettavuutta Ässien myyntiin

Ässät on lähtenyt kehittämään asiakashallintaa, myyntiä, markkinointia ja viestintää WiseNetwork:in järjestelmän avulla. Yhteistyön tulokset ovat olleet merkittäviä.

Lue lisää