Rakastajien lipunmyynti ja markkinointi WisePlatformilla

Teatterinjohtaja Kai Tanner: "Haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja lipunmyyntihän on se ensimmäinen kontakti teatteriimme, joten kaiken on sujuttava kuin tanssi".
​Rakastajat siirtyi täydelliseen digitalisaatioon juhlavuoden kunniaksi.
​Rakastajat siirtyi täydelliseen digitalisaatioon juhlavuoden kunniaksi.

Varmatoiminen ja helppokäyttöinen oma lippukauppa

WiseNetwork ja Rakastajat-teatteri käynnistivät yhteistyön elokuun alussa 2016. Uudistetut responsiiviset kotisivut sekä verkkokauppa julkaistiin muutamassa päivässä. Teatterilla on käytössään myös järjestelmän muut sähköisen myynnin, markkinoinnin ja asiakashallinnan työkalut.

WisePlatormissa kaikilla tapahtumajärjestäjillä on yleisen lippukaupan sijaan omalippukauppa. Oman lippukaupan etuja ovat:

  • Myytävät lipputuotteet ovat ainoastaan oman toiminnan lipputuotteita, näin ne eivät pääse hukkumaan isoon tarjontaan.
  • Sähköinen markkinointi on samassa järjestelmässä, se mahdollistaa reaaliaikaisen analytiikan esimerkiksi uutiskirjemarkkinoinnin kanssa.
  • Lipunmyyntituotot virtaavaat suoraan tapahtumatoimijan pankkitilille ja helpottavat heti kassatilannetta


Puolen vuoden ja yli sadan tapahtuman jälkeen Teatterinjohtaja Kai Tanner on ollut tyytyväinen yhteistyöhön sekä tuloksiin. Hän odottaa digitaalisten työkalujen kehittävän teatterin liiketoimintaa merkittävästi:

Teatteritoimintaan sopiva kustannustehokas lipunmyynti

- Meillä oli kesällä kiire saada lipunmyyntijärjestelmämme uusittua ja käännyimme suosituksesta asiassa WiseNetworkin puoleen. WiseNetworkin valintaan vaikutti vahvasti se, että halusimme oman paikallisen lippukaupan, kasvottoman valtakunnallisen toimijan sijaan ja kehittää samalla asiakasrekisteriämme.

​Perinteiset lipunmyyntitoimistot olivat meistä liian kalliita, kankeita sekä persoonattomia, eivätkä ne tarjonneet tukea ja lisäarvoa myyntiin ja markkinointiin WiseNetworkin tapaan. Haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja lipunmyyntihän on se ensimmäinen kontakti teatteriimme, joten kaiken on sujuttava kuin tanssi.

Tehokkuutta tekemiseen

Rakastajat-teatterin katsojaluvut ovat triplaantuneet viimeisen viiden vuoden aikana Kulttuuritehdas Kehräämön myötä. Ongelmanamme ovat olleet päällekkäiset ja eri toimijoiden toimittamat digitaaliset ratkaisut. Vanha järjestelmämme teetti kymmeniä tunteja ylimääräistä työtä ja unettomia öitä. Tunteja ja päiviä turhautunutta odottelua ongelmatilanteissa. Enää ei tarvitse odotella!

Lippujen osto älypuhelimilla

Saimme lipunmyynnin järjestymään WiseNetworkin kautta edullisemmin ja nopeammin kuin olisimme uskoneetkaan! Parasta kaikessa oli, että samalla saimme paljon kaipaamiamme uusia digitaalisia ratkaisuja asiakashallinnan, myynnin, markkinoinnin, raportoinnin ja viestinnän kehittämiseen. Nyt Lippulinjassa voidaan keskittyä asiakkaiden palvelemiseen eikä energiaa kulu järjestelmien kanssa tahimiseen.

Takana yli 100 onnistunutta tapahtumaa

Ensitapaamisen jälkeen mielessäni pyöri ajatus "liian hyvää ollakseen totta", mutta jo lyhyen kokemuksen perusteella voi sanoa, että WiseNetworkin idea ”kaikki samassa järjestelmässä” toimii meille erinomaisesti ja se tekee järjestelmästä helppokäyttöisen. Yhteistyömme on lähtenyt liikkeelle loistavasti ja uskomme kumppanuutemme kehittävän jatkossa erityisesti myynnin kohdennettavuutta, lisäävän monikanavaista viestintäämme sekä tuovan meille uusia ansaintamahdollisuuksia.

Teatterinjohtaja Kai Tanner, Rakastajat-teatteri

Rakastajat-teatterin henkilökunta Kulttuuritehdas Kehräämöllä.
Rakastajat-teatterin henkilökunta Kulttuuritehdas Kehräämöllä.

Apua digitalisointiin? – ota yhteyttä!

Kuule lisää, miten WisePlatformilla voidaan tehostaa sinun yrityksesi asiakashallintaa, myyntiä, markkinointia ja viestintää, ota yhteyttä!

Hannu Myöhänen
Toimitusjohtaja
0440-532592
hannu.myohanen@wisenetwork.fi


CRM-järjestelmä WisePlatform

WisePlatform on kokonaisvaltainen ratkaisu yritysten asiakkuuksien hallintaan, markkinointiin, myyntiin sekä taloushallintoon.

Lue lisää