WiseShop on avattu! - tilaa laitteet ja lisäpalvelut kätevästi verkkokaupastamme | WiseNetwork Oy

WiseShop on avattu! - tilaa laitteet ja lisäpalvelut kätevästi verkkokaupastamme

WiseNetworkin asiakkaiden oma verkkokauppa - WiseShop - on nyt avattu. WisePlatformiin ja sen toimialakohtaisiin ratkaisuihin (WiseGym, WiseGolf, WiseEvent) liittyvät laitteet ja lisäpalvelut tilataan nyt suoraan WiseShopista.

WiseShop löytyy osoitteesta kauppa.wisenetwork.fi


Laiteostokset jatkossa WiseShopista

Ensivaiheessa WiseShopista löytyvät tilattavaksi maksupäätteet, WiseGolfRange golfkentille sekä WiseSign-allekirjoituspaketit. Tulevaisuudessa WiseShopin valikoima kasvaa ja jatkossa kaikki WisePlatformiin liittyvät laitteet ja lisäpalvelut ovat ostettavissa WiseShopista.

Mikäli tarvitsette apua laitteiden valintaan, olkaa yhteydessä tukipalveluumme. Tuki-kuvake (henkilö luurit päässä) löytyy järjestelmän admin-hallinnan jokaisesta näkymästä.


Ostokset tehdään kirjautuneena

WiseShopista voi tehdä ostoksia vain kirjautuneena eli ostoksia varten sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä, jolla on tunnus ja salasana palveluun. Rekisteröityminen onnistuu ostosten teon yhteydessä.

Mikäli sinulta löytyy jo tunnukset toimialakohtaisiin introihimme (WiseGym, WiseGolf, WiseEvent), toimivat samat tunnukset myös WiseShopissa.


WiseShopin tuotevalikoima

WiseShopiin on ensimmäisessä vaiheessa lisätty myyntiin:

  • WisePOS-kassasovellukseen integroituja maksupäätteitä
  • WiseGolfRange-laitteet
  • WiseSignin allekirjoituspaketit (sopimusten ja asiakirjojen sähköinen allekirjoitus)

Maksupäätteet ja WiseGolfRange-laitteet ovat ensivaiheessa myynnissä palvelulaitteina, mikä tarkoittaa, että voitte hankkia tarvitsemanne laitteet palveluna ilman suuria alkuinvestointeja. Palvelulaitteisiin sisältyy laitteiden toimitus, palautus, huoltopalvelu, vakuutus sekä päivitykset siten, että se on yhteen sopiva WisePlatform toiminnanohjauksen kanssa.

Tuotteiden tilaaminen tehdään WiseShopista ja maksaminen tapahtuu toistuvalla luottokorttiveloituksella. Tutustu tarkempiin sopimusehtoihin WiseShopissa tuotteilla.



Lisää asiakirja järjestelmään ja lähetä allekirjoituskutsut. Vastaanottaja allekirjoittaa asiakirjan sähköisesti käyttäen pankkitunnuksiaan. Helppoa, nopeaa ja turvallista!

Uusi ominaisuus: WiseSign - asiakirjojen sähköinen allekirjoitus

WiseSign-allekirjoituspalvelulla voidaan nyt allekirjoittaa sähköisesti erilaisia asiakirjoja - esimerkisi hallituksen tai yhtiökokouksen pöytäkirjoja.

Lue lisää