WiseGolf selkeytti Kytäjä Golfin viestinnän ja tuki liikevaihdon | WiseNetwork Oy


WiseGolf selkeytti Kytäjä Golfin viestinnän ja tuki liikevaihdon kasvua​​​​​​​

Kytäjä Golf tarjoaa ainutlaatuisen golfkokemuksen Hyvinkäällä, luonnonkauniissa suomalaisessa järvimaisemassa ja metsäympäristössä. Kytäjä Golf sijaitsee vain 45 minuutin päässä Helsingin lentokentältä. Kytäjällä on kaksi palkittua kenttää, South East ja North West. Molemmat on suunnitellut arvostettu kanadalainen golfkenttäarkkitehti Thomas McBroom.


Asiakkailla on mahdollisuus myös majoittua luksusvilloissa, jotka sijaitsevat järven rannalla lähellä klubitaloa.


WiseGolfista apua käytännön viestintään

WiseGolfia Kytäjä Golf on käyttänyt vuodesta 2021 saakka. Toimitusjohtaja Jukka Koivu kertoo, että WiseGolfiin päädyttiin, koska aiemmin kaikki järjestelmät olivat erillään ja tietojen ylläpito aiheutti hankaluuksia. Kun oikea ja päivitetty tieto on saatavilla yhdessä järjestelmässä, mutta toisessa järjestelmässä on vanhentunutta tietoa, syntyy ongelmia. WiseGolf poisti tämän ongelman.


”Mitä enemmän järjestelmiä on, niin sitä vähemmän ne ovat synkassa eli niin sanotusti samalla sivulla. Aika paljon tuli inhimillisiä virheitä, koska tiedot eivät olleet ajan tasalla”, Koivu harmittelee.


Esimerkkinä Koivu mainitsee osakasviestinnän, jossa oli ongelmia, koska rekisterit olivat vanhentuneet Excelissä. Osakkeiden vaihtuessa jotkut saivat viestejä, vaikka eivät olleet enää osakkaita.

”Esimerkiksi, sain viestejä ihmisiltä, jotka ilmoittivat, etteivät ole olleet osakkaita kolmeen kuukauteen, vaikka heille oli lähetetty kuukausittaisia osakastiedotteita. Nyt järjestelmämme on ajan tasalla, joten tällaiset sekaannukset vältetään”, Koivu kertoo.

Muutos otettiin hyvin vastaan

Vaihto WiseGolfiin sujui Koivun mukaan ”smoothisti”. Käyttöönotossa ei ollut ongelmia ja koko prosessi sujui sujuvasti. Kun WiseGolf-applikaatio otettiin käyttöön, se toimi hyvin asiakaspuolella. "Golfissa muutosta ei pidetä mahdollisuutena vaan ennemminkin välttämättömyytenä, ja yleinen käsitys on, että asiat olivat ennen paremmin”, Koivu naurahtaa. ”Asiakkaat ottivat onneksi yllättävän hyvin muutoksen vastaan. Puhutaan kuitenkin sadoista asiakkaista.”

WiseGolf liikevaihdon kasvua tukemassa

”Oman kokemukseni perusteella en ole kertaakaan katunut päätöstämme lähteä mukaan. Paljon riippuu toki toimijasta, mutta kenelle tahansa, joka ymmärtää edes hieman tiedon ajantasaisuuden tai oikeudellisen tiedon merkityksen, se, että kaikki tiedot ovat samassa paikassa, on itsessään suuri arvo”, Koivu toteaa.

”Viimeisen 5 vuoden aikana liikevaihtomme on noussut 89 prosenttia”, mainitsee Koivu tyytyväisenä. ”Tästä voisi vetää sen johtopäätöksen, että WiseGolf on tukenut meidän kehitystämme.”

Koivulle WiseGolfissa on kaksi tärkeää ominaisuutta. ”Taloudellinen seuranta; eurot ovat se, mitä seuraan erityisesti. Tähän liittyy kaksi keskeistä osa-aluetta: ensimmäinen on ajantasainen seuranta, sillä seuraan päivittäin kassavirtaa ja mitä taloudellisesti tapahtuu. Toinen tärkeä osa on CRM-järjestelmän ja rekisterien hallinta, joka sisältää liiketoimintatiedot, myynnin seurannan ja muut vastaavat toiminnot. Kaiken tämän haluan olevan jatkuvasti päivitettyä ja saatavilla verkossa."

"Toimistossamme työskenteleville on välttämätöntä, että kaikki näkevät saman tiedon reaaliajassa. Tämä on nykypäivänä ehdoton edellytys, jos haluaa johtaa liiketoimintaa menestyksekkäästi”, toteaa Koivu lopuksi.


Jukka Koivu

CEO / Kytäjä Golf