​​​​WiseGolf auttoi Linna Golfin järjestelmäkaaokseen | WiseNetwork Oy


​​​​​​​
​​​​WiseGolf auttoi Linna Golfin järjestelmäkaaokseen


Jo 19 vuotta toiminut, upeista golf-kentistään tunnettu Linna Golf on ainoa suomalainen European Tour Destination-kenttä.

Vuodesta 2022 alkaen Linna Golf on käyttänyt WiseGolf-järjestelmää ja klubi onkin tehnyt toimitusjohtaja Esa Honkalehdon johdolla tehnyt suuria muutoksia kaikessa mainonnasta ja markkinoinnista asiakassuhteiden hoitoon.

Vanhojen järjestelmien korvaaminen WiseGolfilla
​​​​​​​

Ennen WiseGolfin käyttöönottoa klubilla oli vaikeuksia hallita eri toimintojaan, koska tarvittavat työkalut ja järjestelmät olivat hajallaan.
​​​​​​​

"Aika ennen WiseGolfia oli vähän monimutkaisempaa", myöntää Honkalehto. WiseGolf keskitti olennaiset asiat, mikä yksinkertaisti prosesseja huomattavasti.

Erityisesti markkinointiviestinnän ratkaisut sekä ajanvaraukset ja tee-ajat saavat aikaan päätöksen vaihtaa WiseGolfiin.

WiseGolfin suurin etu on, että se yhdistää monta eri järjestelmää yhdeksi yksittäiseksi alustaksi. Honkalehto huomauttaa, että heidän vanhat järjestelmänsä olivat vaikeakäyttöisiä, jossa jopa yksinkertaiset tehtävät, kuten osakkeenomistajien tietojen päivittäminen, vaativat paljon työtä ja ne piti tehdä peräti neljässä eri järjestelmässä. Nyt riittää pelkkä WiseGolf: "Olemme korvanneet 4-5 järjestelmää WiseGolfilla. Se on vähentänyt huomattavan määrän työtämme."

Uusi järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaiset päivitykset, jotka ovat kaikkien asiaankuuluvien henkilökunnan jäsenten saatavilla, parantaen tehokkuutta ja turvallisuutta.

Carita Helminen, Linna Golfin palvelupäällikkö, lisää näkökulman WiseGolfin vaikutuksesta työntekijöihin: "Ennen kaikkea parasta WiseGolfissa on, että kaikki toiminnot on sisäänrakennettu samaan järjestelmään. Aiemmin meillä oli erilliset verkkosivut, kassakoneet, laskutus, ajanvaraus ja niin edelleen, ja nyt kausityöntekijöillämme on ollut paljon helpompaa perehdytyksessä WiseGolfin kanssa. Nykyään caddiemasterimme tarvitsee käyttää vain yhtä melko yksinkertaista järjestelmää. WiseGolf tarjoaa todella hyviä ohjeita kausityöntekijöille ja uusille käyttäjille. Sen vuoksi olemme säästäneet paljon aikaa."Helpotusta Linna Golfin arkeen


WiseGolf on parantanut Linna Golfin operatiivisen toiminnan lisäksi myös asiakaskokemusta. Honkalehdon mukaan WiseGolf-sovelluksen helppokäyttöisyys eri ikäryhmien keskuudessa – nuorista eläkeläisiin – todistaa sen olevan käyttäjäystävällisest suunniteltu.

"Se on (WiseGolf App) todella yksinkertainen ja helppo. Se on parasta, mitä WiseGolf voi tarjota tavalliselle golfpelaajalle."

Lisäksi WiseGolfin helppokäyttäiset laskutus- ja kassavirtaseurantatyökalut ovat saaneet hyvän vastaanoton, tehden taloushallinnosta vaivatonta klubin henkilökunnalle.


Yhteistyötä parhaimmillaan

WiseGolfia kehitetään yhdessä toimialan kanssa. Golf-kenttien kanssa käytävä jatkuva vuoropuhelu varmistaa, että alusta vastaa golfklubien moninaisia tarpeita.


"Yksi WiseGolfin parhaista puolista on, että kehitys jatkuu yhdessä meidän, golfklubien, kanssa. Minulla itselläni on ollut paljon uusia ideoita siitä, miten järjestelmää voisi parantaa vuoden sisällä, ja monet näistä on jo tehty," kehuu Helminen.

"Tiedän, että WiseGolf on rakennettu WisePlatformille ja sitä käytetään laajasti myös kuntosaleilla ja muissa urheiluyrityksissä. Hyödymme siitä, että WiseNetworkillä on kokemusta kaikista näistä urheiluyrityksistä, joita he ovat käyttäneet tämän järjestelmän kehittämiseen. Olemme myös pitäneet kehitysryhmiä golfin johtajien kanssa. Palautteen saaminen johtajilta yhdistettynä heidän kokemukseensa muiden urheiluyritysten kanssa on ollut ratkaisevaa WiseGolfin kehittämisessä," sanoo Honkalehto.


Älykäs ratkaisu nykyaikaiseen golfklubin hallintaan
​​​​​​​

​​​​​​​WiseGolfin hyödyistä puhuttaessa Honkalehto mainitsee järjestelmän tarjoamat pitkän aikavälin kustannussäästöt ja aikatehokkuuden. Golfklubeille, jotka harkitsevat järjestelmän vaihtoa, hän korostaa ydinliiketoiminnan tarpeiden arvioinnin tärkeyttä ja sitä, miten kattava järjestelmä kuten WiseGolf voi täyttää nämä tarpeet.

"Golfklubin tulisi huolellisesti harkita, mikä on liiketoiminnalle kaikkein tärkeintä. Onko se kirjanpitojärjestelmä, ajanvarausjärjestelmä vai jokin muu minkä WiseGolf tarjoaa? Jos kaikkia näitä järjestelmiä tarvitaan, WiseGolfin valitseminen muuttuu helpoksi päätökseksi."​​​​​​​​​​​​​​


Esa Honkalehto / Toimitusjohtaja, Linna Golf

Carita Helminen / Palvelupäällikkö, Linna Golf