Kulkuoikeus aina asiakkaan taskussa - Case Loaded | WiseNetwork Oy


​​​​​​​
​​​​​​​
Kulkuoikeus 24/7 asiakkaan taskussa - Case Loaded


Vuonna 2020 perustettu kuntokeskusketju Loaded on laajentunut nopeasti neljään toimipisteeseen Tampereella ja Vantaalla. Suurin niistä, Loaded Real Gym Pispala, levittäytyy yli 1100 neliömetrin alueelle ja sisältää yläkerrassa toimivan personal traning-yrityksen, jossa kuusi personal traineria palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Arkipäivisin kuntokeskus kerää yli 400 kävijää päivässä, ja viikonloppuisinkin kävijämäärä pysyttelee noin 300 asiakkaassa.


Epäröinti muuttui innostukseksi

Loadedin matka WiseGym-ohjelmiston käyttäjänä alkoi vuonna 2021, kun Olli, kuntokeskuksen ylläpitäjä, sai suosituksen ystävältään. "Meille tärkeintä oli, että järjestelmä toimii sataprosenttisesti", Olli muistelee. Vaikka Olli aluksi epäröi kokeilla järjestelmää asiakkaiden kulkuoikeuksiin, hän pian ymmärsi, kuinka järjestelmän sujuva toiminta oli keskeistä kuntokeskuksen arkipäiväisessä pyörittämisessä.

WiseGym teki mahdolliseksi esimerkiksi 24 tunnin passien nopean hankinnan paikan päällä ja tarjosi asiakkaille sisäänpääsyn kännykällä WiseGym Appin kautta. "Kaikilla on kännykkä mukana. Minulle se oli ainoa järkevä tapa hoitaa kulkuoikeus salille."


Tehokasta asiakasviestintää

Olli kehuu WiseGymin käyttömukavuutta sekä kuntokeskuksen henkilökunnalle että itselleen. Hänen suosikkiominaisuutensa on markkinointityökalu, joka mahdollistaa tehokkaan kommunikoinnin asiakkaiden kanssa sähköpostitse, sovellusilmoituksin ja sosiaalisen median päivityksin. Ollin mukaan tämän ominaisuuden ansiosta 60% asiakkaista saa tiedon kuntokeskuksen ajankohtaisista tapahtumista minuuteissa, ja 90% tavoitetaan muutamassa tunnissa. "Meille on helppoa tavoittaa nykyiset asiakkaat, entiset asiakkaat ja ne, jotka ovat vierailleet meille 24h-passilla".

Miksi WiseGym?

Miksi kuntokeskusten tulisi ottaa WiseGym käyttöön? Loadedille syyt ovat selvät: mahdollisuus toimia ympäri vuorokauden ilman häiriötilanteita, luotettava toimivuus ja tehokkaat markkinointiominaisuudet. Järjestelmä toimii niin hyvin, että useimmat kuntokeskuksen käyttäjät eivät edes huomaa sen taustalla olevia toimintoja. "Asiakkaat tulevat ja menevät, ja maksavat laskunsa eivätkä huomaa koko systeemiä. Minulle se on suurin etu", Olli nauraa.

Olli korostaa myös heidän kumppanuutensa WiseNetworkin kanssa tuomia etuja, joista erityisesti nopea tukipalvelu ongelmien ratkaisussa on ollut arvokas. Kuntokeskusten omistajille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa ja viettää enemmän laadukasta aikaa asiakkaiden kanssa, Olli suosittelee WiseGymia työkaluksi, joka vähentää merkittävästi hallinnollisia työtunteja.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että WiseGym ei ole vain teknologinen ratkaisu Loadedille – se on mullistanut tavat, joilla he sitouttavat ja hallinnoivat asiakaskuntaansa.

"Toisille saliyrittäjille voisin sanoa, että jos arvostat omaa aikaasi, niin valitse WiseGym. Aika, jonka vietät vaikka laskujen tekemisessä on aina aika pois asiakkailtasi ja jäseniltäsi", Olli summaa.
Olli Suominen
Yrittäjä / Loaded-kuntosalit


​​​​​​​​​​​​​​


WisePlatform on valmis CRM-ohjattu toiminnanohjausjärjestelmä, jossa kotisivut, hallinnon, markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut (myynti- ja ostolaskut, palkat sekä kirjanpito) ovat helppokäyttöisesti samassa järjestelmässä - samoilla logiikoilla ja käyttäjätunnuksilla.
Järjestelmää täydentävät toimialakohtaiset ratkaisut, joita ovat mm. tapahtumatoimijoille ja urheiluliiketoimintaan suunnattu WiseEvent, kuntosaleille suunnattu WiseGym sekä golfkenttien tarpeisiin soveltuva WiseGolf. Järjestelmäkokonaisuuden kehittäjänä toimii WiseNetwork Oy.