WisePlatformin hinnoittelu

WisePlatformin hinnoittelu perustuu käyttöönotettuihin toiminnallisuuksiin ja niihin liittyviin palveluihin, skaalautuen yrityksen toiminnan tuottoihin. Palvelu sisältää järjestelmän, jatkuvan tuen ja koko ajan kehittyvän tuotteen!

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Meillä asiakas ei maksa turhasta. Vaikka WisePlatform on mittava ja täysin käyttövalmis kokonaisuus, se räätälöidään aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja yrityksen ilmeen mukaiseksi. Hinnoittelumme perustuu kahteen perusasiaan:

  • Käyttöön otettavat toiminnallisuudet
  • Organisaation toiminnan laajuus (liikevaihto)

Jatkuva tuki ja tuotteen jatkokehitys kuuluvat hintaan

Yrityksemme nimi - WiseNetwork - kuvastaa yhdessä asiakkaidemme kanssa luotua viisasta verkostoa, jossa tuotetta kehitetään koko ajan eteenpäin. Emme peri mitään lisäkuluja sellaisista tuotekehityksistä, jotka palvelevat myös muita asiakkaitamme. Yhden kertaostoksena tehdyn järjestelmähankkeen sijaan saat jatkuvasti kehittyvän tuotteen, joka palvelee yritystäsi digitaalisessa maailmassa syntyvien ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

Kuukausihintainen pilvipalvelumme sisältää jatkuvan puhelin-, chat- ja sähköpostituen. Teknisen tuen lisäksi jaamme käyttövinkkejä ja case-esimerkkejä asiakkaidemme onnistumisista. Samalla kuukausimaksulla pääset osaksi kehitysyhteisöä, joka vie tuotetta eteenpäin ja kehittää jatkuvasti uusia käyttötapoja ja toimintamalleja.


Täytä lomake niin teemme Teille räätöidyn kustannusarvion:

Tämä lomake on toteutettu WiseSurvey-lomaketyökalulla.

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Myyntijohtaja

Joni Meskanen

050 538 9512

joni.meskanen@wisenetwork.fi

Yhteyspäällikkö / myynti

Miikka Timoska

044 311 8803

miikka.timoska@wisenetwork.fi

Myynti

Gert Pärna

041 319 1166

gert.parna@wisenetwork.fi