Moderni ja helppokäyttöinen verkkokauppa | WiseNetwork Oy

WiseEcommerce – Verkkokaupat B2C & B2B

Verkkokaupparatkaisut lipunmyyntiin, ajanvaraukseen sekä monimuotoiseen tuote- ja palvelumyyntiin.

WiseSales sisältää modernin verkkokaupan, joka toimii B2C- sekä B2B-bisnekselle. Monipuolisten toiminnallisuuksiensa ansiosta sillä on mahdollista myydä kaikki tuotteet, palvelut, tapahtumaliput, tuote- ja palvelupaketit.

Myytäviä tuotteita ja palveluita hallinnoidaan verkkokaupan tuotehallinnassa. Tuotehallinnan toiminnot mahdollistavat mm. laajat tuotevariantit. Tuotehallinnassa mukana on varastohallinta, josta voi määrittää kaupalle useita varastoja sekä määrittää ja seurata varastosaldoja.

Koska verkkokauppa on kiinteä osa WisePlatformia, sen toimenpiteistä kertyy automatiikkojen avulla asiakastietoutta järjestelmän asiakashallintaan. Esimerkiksi asiakkaiden tekemät verkkokauppaostokset sekä myynnin muut toimenpiteet (tarjoukset, tilaukset, sopimukset) löytyvät aina asiakashallinnasta asiakkaan tiedoista. Tietoja voidaan hyödyntää edelleen markkinoinnin, viestinnän ja myynnin kohdentamiseksi ja erityisesti lisämyynnin aikaansaamiseksi.

WiseEcommerce-verkkokaupasta tuotenostot kotisivuille

Verkkokaupan tuotteita on helppo markkinoida kotisivuilla tai järjestelmän markkinointityökaluilla tuotenostoelementin avulla. Tuotenoston voi tehdä kotisivuille verkkokaupantuotenostoelementtiin tai verkkokauppatuotemainoksen avulla kotisivujen tai uutiskirjeen sisällöissä. Mainokset on luonnollisesti jaettavissa myös some-kanaviin.


Tutustu muihin myynnin työkaluihin

WisePDM–Tuote/varastohallinta

Keskitetty tuotehallinta kaikelle myynnille: Verkkokauppa, lippukauppa, kassamyynti, tarjousmyynti, varausmyynti – varastot ja kirjanpito aina ajan tasalla

Lue lisää

WiseDeal – Tarjous/sopimus sähköisellä hyväksynnällä

​Sähköinen tarjoustyökalu ja automatisoitu tarjousten käsittely. Tarjouksesta sopimus – digitaalinen hyväksyntä - sopimuksesta lasku

Lue lisää

WisePOS - kassajärjestelmä

Mobiililaitteille suunniteltu kassasovellus, johon voi luoda rajattoman määrän erilaisia kassapöytiä eri toimipisteitä varten.

Lue lisää


Automatisoidut myynnin ja taloushallinnon ratkaisut

Edistykselliset WiseEconomy- myynnin ja taloushallinnon työkalut, jotka toimivat täydellisesti yhdessä CRM-ohjatusti markkinointiviestinnän työkalujemme kanssa.

Lue lisää