WiseDeal – Tarjous/sopimus | WiseNetwork Oy

WiseDeal – Tarjous/sopimus sähköisellä hyväksynnällä

​Sähköinen tarjoustyökalu ja automatisoitu tarjousten käsittely. Tarjouksesta sopimus – digitaalinen hyväksyntä - sopimuksesta lasku

WiseDeal on automatisoitu tarjous/sopimusmyynnin työkalu. Aluksi valitulle asiakkaalle laaditaan tarjous valitsemalla halutut tuotteet. Tieto järjestelmään tuotetusta tarjouksesta tai sopimusehdotuksesta lähetetään asiakkaan sähköpostiin komennolla "LÄHETÄ".

Asiakas klikkaa sähköpostiinsa tullutta linkkiä ja kirjautuu tunnuksillaan järjestelmään. Näkymässä on erittely tarjouksesta, HYVÄKSY SOPIMUKSEKSI painike sekä linkki tarjous- tai sopimuskohtaisiin toimitusehtoihin. Hyväksyttyään ehdot "rasti ruutuun" -menetelmällä, asiakas voi hyväksyä sopimuksen klikkaamalla HYVÄKSY SOPIMUKSEKSI klinkkiä.

Järjestelmä muodostaa tarjouksesta automaattisesti myös PDF-tiedoston asiakastilille, josta se on tulostettavissa omien käyttäjätunnusten avulla. Vastaava prosessi on käytössä globaaleissa palveluissa kuten mm. Neftlix, Facebook, Google, Microsoft.


Tutustu muihin myynnin työkaluihin

WisePDM–Tuote/varastohallinta

Keskitetty tuotehallinta kaikelle myynnille: Verkkokauppa, lippukauppa, kassamyynti, tarjousmyynti, varausmyynti – varastot ja kirjanpito aina ajan tasalla

Lue lisää

WiseEcommerce – Verkkokaupat B2C & B2B

Verkkokaupparatkaisut lipunmyyntiin, ajanvaraukseen sekä monimuotoiseen tuote- ja palvelumyyntiin.

Lue lisää

WisePOS - kassajärjestelmä

Mobiililaitteille suunniteltu kassasovellus, johon voi luoda rajattoman määrän erilaisia kassapöytiä eri toimipisteitä varten.

Lue lisää


Automatisoidut myynnin ja taloushallinnon ratkaisut

Edistykselliset WiseEconomy- myynnin ja taloushallinnon työkalut, jotka toimivat täydellisesti yhdessä CRM-ohjatusti markkinointiviestinnän työkalujemme kanssa.

Lue lisää