WiseIntranet – Intra- ja Extranet

Roolien hallinnan avulla rakennetut sisällöt rajoitetulla luku- ja muokkausoikeudella
Järjestelmään voidaan rakentaa useita erilaisia rooleja, joilla on erilaisia luku- ja muokkausoikeuksia.
Järjestelmään voidaan rakentaa useita erilaisia rooleja, joilla on erilaisia luku- ja muokkausoikeuksia.

Intra- ja Extranetratkaisut rakennetaan roolihallinnan avulla

WiseIntranet toimii samalla julkaisujärjestelmällä nettisivujen kanssa. Intranet/Extranet -ratkaisumme perustuu luku- ja muokkausoikeuksiin, joita voidaan hallinnoida WiseCRM roolihallinnan avulla. Intranetin toimiminen samassa järjestelmässä helpottaa merkittävästi yrityksen sisäistä tiedottamista, sillä tärkeistä asioista voidaan koostaa ja lähettää helposti erilaisia uutiskirjeitä ja tiedotteita.

WiseCRM mahdollistaa hyvin yksityiskohtaisten käyttöoikeustasojen luomisen roolien hallinnan avulla. Käyttöoikeus voidaan rajata koskemaan tiettyjä järjestelmän osa-alueita tai jopa yksittäisten toimintojen käyttöoikeutta. Tietyt sisällöt voidaan siis asettaa näkymään vain kirjautuneelle ja lukuoikeuden omaavalle käyttäjälle. Tällä menetelmällä esimerkiksi kanta-asiakkaille ja yhteistyökumppaneille voidaan tarjota yksityisiä sisältöjä.


Lue myös nämä:


CRM:n kokoaa kaikki asiakkaaseen liittyvät tiedot keskitetysti yhteen paikkaan.

WiseCRM- asiakkuudenhallinta

CRM ohjaa kaikkia järjestelmän toiminnallisuuksia. Samalla WiseCRM on monipuolinen jatkuvasti kehittyvä kontaktien (asiakkuuksien) hallintajärjestelmä.

Lue lisää


WisePlatformiin aktivoidaan asiakkaan tarvitsemat työkalut.

WisePlatform (Wise)

WisePlatform on laajin valmis, heti käyttöönotettavissa oleva CRM-järjestelmä. Järjestelmä sisältää 30 toiminnallisuutta, markkinoinnista, myynnistä ja taloushallinnosta, kaikki samassa järjestelmässä.

Lue lisää