WiseIntranet – Intranet ja extranet

Roolien hallinnan avulla rakennetut sisällöt rajoitetulla luku- ja muokkausoikeudella
Järjestelmään voidaan rakentaa useita erilaisia rooleja, joilla on erilaisia luku- ja muokkausoikeuksia.

Intranet- ja extranet-ratkaisut rakennetaan roolihallinnan avulla

WiseIntranet toimii samalla julkaisujärjestelmällä nettisivujen kanssa. Intranet/Extranet -ratkaisumme perustuvat luku- ja muokkausoikeuksiin, joita voidaan hallinnoida WiseCRM roolihallinnan avulla. Intranetin toimiminen samassa järjestelmässä helpottaa merkittävästi yrityksen sisäistä tiedottamista, sillä tärkeistä asioista voidaan koostaa ja lähettää helposti erilaisia uutiskirjeitä ja tiedotteita.

WiseCRM mahdollistaa hyvin yksityiskohtaisten käyttöoikeustasojen luomisen roolien hallinnan avulla. Käyttöoikeus voidaan rajata koskemaan tiettyjä järjestelmän osa-alueita tai jopa yksittäisten toimintojen käyttöoikeutta. Tietyt sisällöt voidaan siis asettaa näkymään vain kirjautuneelle ja lukuoikeuden omaavalle käyttäjälle. Tällä menetelmällä esimerkiksi kanta-asiakkaille ja yhteistyökumppaneille voidaan tarjota yksityisiä sisältöjä.


Tutustu muihin markkinoinnin työkaluihin​​​​​​​

WisWebSite -kotisivut skaalautuvat kaikille päätelaitteille

WiseWebsite – CRM-ohjatut kotisivut

Näyttävät, responsiiviset sivustot sekä sisällöt mukautuvat kaikille päätelaitteille ja niitä on helppo päivittää itse.​​​​​​​

Lue lisää

WiseMail - Sähköpostimarkkinointi

Näyttävät markkinointisähköpostit helposti. CRM:n avulla automatisoidut postituslistat ja kattava analytiikka postituksista.

Lue lisää

WiseCMS - julkaisujärjestelmä

Markkinointiaineisto luodaan WiseCMS-julkaisujärjestelmällä, josta tuotetun aineiston voi jakaa eri kanaviin muutamalla klikkauksella.

Lue lisää


WiseSurveyn avulla voi luoda mitä tahansa lomakkeita, kyselyjä, arvontoja ja tutkimuksia.

WiseSurvey – Lomaketyökalu

Kaikki lomakkeet samalla työkalulla: tiedonkeräys, asiakaskyselyt, kilpailut, arvonnat, äänestykset.

Lue lisää

Wise-järjestelmään voidaan tuoda automaattisesti päivittyviä sosiaalisen median feedejä ja järjestelmällä tuotettuja artikkeleita voidaan jakaa kätevästi someen pop-up ikkunan kautta.

WiseSome – Somepostaukset

​Tuoreimmat uutiset helposti someen tai kiinnostavat julkaisut automaattisesti kotisivuille

Lue lisää


Kotisivut ja markkinointiviestintä CRM-ohjauksella

Markkinointiviestinnän työkalut: CMS, kotisivut, applikaatio, uutiskirjeet, lomaketyökalu (kyselyt ja kilpailut) ja tapahtumahallinta helppokäyttöisenä CRM-ohjattuna kokonaisuutena.

Lue lisää