Vaasan Sport - kaikki keskeiset työkalut yhdessä järjestelmässä

Hockey-Team Vaasan Sport Oy:lle kokonaisvaltainen ratkaisu toiminnan digitalisointiin.

-Haimme kokonaisvaltaista ratkaisua toiminnan digitalisointiin ja käännyimme asiassa WiseNetworkin puoleen, koska palvelusta on jo hyviä kokemuksia muilla liigajoukkueilla. WiseNetworkin valintaan vaikutti myös palvelun helppokäyttöisyys ja "kaikki samassa järjestelmässä" -ideologia, sekä sitä kautta oman toiminnan tehostamismahdollisuudet, Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurten ynnää päätöksen taustatekijöitä.

WiseNetwork ja Hockey-Team Vaasan Sport Oy sopivat yhteistyöstä heinäkuussa 2016 ja jo elokuussa julkaistiin uudistetut responsiiviset, sisältömarkkinointiin keskittyvät kotisivut. Seuraavaksi julkaistaan uusi modernimpi verkkokauppa, jossa myydään jatkossa laajemmin kaikkia Vaasan Sportin tuotteita ja palveluita. Lisäksi joukkueella on käytössään järjestelmän muut sähköisen myynnin, markkinoinnin ja asiakashallinnan työkalut.

-Etenemme yhteistyössä ja uusien työkalujen kanssa askel kerrallaan ja toistaiseksi tutuksi on tullut uusi julkaisujärjestelmä, josta kokemukset ovat jo nyt erittäin positiivisia. Sivustomme on selkeästi aiempaa helpommin muokattavissa ja sen kautta saamme tehokkaasti toteutettua monikanavaista viestintää. Seuraavaksi panostamme yhteistyössä sähköisen myynnin ja markkinoinnin työkalujen käyttöönottoon. Uusi monipuolisempi verkkokauppa julkaistaan lähiviikkoina ja jatkossa alamme myös toteuttaa kohdennetumpaa sähköistä markkinointia. WiseNetworkin kanssa kehityksessä on myös ottelutapahtumaa elävöittäviä sähköisiä palveluita, joista kerromme lisää myöhemmin tulevan kauden aikana.

-Tähän asti kokemuksemme WiseNetwork-yhteistyöstä ovat hyviä. Wisenetworkin tapa työskennellä ja asenne on ollut erinomainen. Sovituista asioista pidetään kiinni, tuki on asiantuntevaa ja työkaluja kehitetään jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa, Tomas Kurten kertoo.

WiseNetwork-verkkopalvelujärjestelmä on Liigassa käytössä Vaasan Sportin lisäksi Ässillä, SaiPalla ja Jukureilla. Järjestelmään on rakennettu paljon toiminnallisuuksia erityisesti liigajoukkueiden ja tapahtumatoimijoiden tarpeeseen ja kokonaisuutta kehitetään jatkuvasti asiakkaiden kanssa yhteistyössä.


Lue myös seuraavat artikkelit


Liiga-SaiPa Oy ja WiseNetwork yhteistyöhön

Liiga-SaiPa Oy ja WiseNetwork Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Lappeenrannan SaiPa ottaa ison askeleen kohti digitalisoitumista.

Lue lisää


Mikkelin Jukurit - Uusi liigajoukkue digiaikaan!

Liigaan valmistautuva Mikkelin Jukurit HC Oy ja WiseNetwork Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Jukurit ottaa ison askeleen kohti digitalisoitumista.

Lue lisää