Ohje - WiseCMS: Artikkelielementin asettaminen esikatselutilaan

Artikkelinostoja on mahdollista asettaa esikatseluun ja ajastaa sisällön avautuminen. Tällöin sivuston kävijät näkevät artikkelista vain esikatselun ja varsinainen sisältö avatuu tarkasteltavaksi ennalta määrättynä ajankohtana.

1. Luo ensin artikkeli, jonka sisällön haluat avautuvan kävijöille vasta myöhempänä ajankohtana.

• Määritä artikkelin julkaisuajaksi se päivämäärä tulevaisuudesta, milloin haluat artikkelin muuttuvan julkiseksi ja sisällön avautuvan kävijöille.
  • Laita rasti kohtaan "Julkinen".
  • Paina "Julkaise".

2. Tee ajastamastasi artikkelista artikkelinosto haluamallesi sisältösivulle raahaamalla artikkelielementti sivulla haluamaasi kohtaan.

3. Siirry muokkaamaan artikkelielementtiä klikkaamalla elementin päällä olevaa kynäikonia.

4. Laita artikkelin asetuksiin rasti kohtaan "näytä esikatselu ennen julkaisua".

5. Klikkaa "Valitse artikkeli" ja etsi järjestelmästä luomasi ajastettu artikkeli.

6. Paina "Hyväksy".

7. Paina "Tallenna".

8. Julkaise sivu normaalisti tallentaaksesi tehdyt valinnat.

Artikkelinosto näkyy nyt esikatselu-tilassa ja avautuu käyttäjien tarkasteltavaksi vasta haluttuna ajankohtana.