Referenssit | WiseNetwork Oy


​​​​​​​

Referenssit

On monta syytä valita WisePlatform yrityksen tai yhteisön toiminnanohjaukseen.

​​​​​​​Katso keitä asiakkaamme ovat ja mitä he sanovat meistä.

​​​​​​

"Tappara valmistautui kaikissa toimissaan uutta Nokia Arenaa varten ja WisePlatformin käyttöönotto oli yksi näistä. Kilpailutimme useita erilaisia järjestelmäntoimittajia mutta WiseNetworkin tarjoama kokonaisuus oli sellainen mitä muut eivät pystyneet tarjoamaan koko liiketoimintaamme ajatellen".

Aki Hautamäki

​​​​​​​myynti- ja kehityspäällikkö
Tam Hockey Oy

”Oman kokemukseni perusteella en ole kertaakaan katunut päätöstämme lähteä mukaan. Paljon riippuu toki toimijasta, mutta kenelle tahansa, joka ymmärtää edes hieman tiedon ajantasaisuuden tai oikeudellisen tiedon merkityksen, se, että kaikki tiedot ovat samassa paikassa, on itsessään suuri arvo.

Viimeisen 5 vuoden aikana liikevaihtomme on noussut 89 prosenttia. Tästä voisi vetää sen johtopäätöksen, että WiseGolf on tukenut meidän kehitystämme.”

Jukka Koivu

toimitusjohtaja
KytäjäGolf

"Järjestelmän käyttö on helpottanut toimintaamme monella tavalla.Tänä päivänä emme vaihtaisi WiseGymiä mistään hinnasta mihinkään toiseen järjestelmään.

Kiitos, että kehitätte järjestelmää mahtavaa vauhtia! Webinaarit ovat olleet super mielenkiintoisia ja ohjepankki ihan loistava. Olemme käyttäneet niitä ja löytäneet apua kysymyksiin.

Suurimmat kiitokset haluamme kuitenkin antaa asiakapalvelusta. Tuki on täältä asiakasnäkökulmasta yksi tärkeimmistä ja se on ottanut parissa vuodessa valtavan kehitysharppauksen. Olette löytäneet tiimiinne mahtavia tyyppejä. Asiakaspalveluhenki on teillä enemmän kuin kohdallaan!

Kiitos teidän tiimille!"

Sanna Halonen

yrittäjä
Liikuntakeskus Core

"Aloimme suunnitella kiipeily- ja joogakeskusta vuoden 2020 kesällä ja alusta asti oli selvää, että halusimme kotimaisen ja toimivan järjestelmän.

WiseGymiltä löytyi tuotevalikoimasta suoraan meille lähes kaikki tarvittava. Heidän aktiivinen ja osaava henkilöstö ja varsinkin tukijärjestelmä ovat olleet kullan arvoisia. Kaikki ei aina mene kuten suunnittelee, mutta hyvällä asiakaspalvelulla ja ymmärryksellä olemme saaneet kaikki asiat järjestymään. Kiitos heille koko tiimille."

Antti Väisänen
Natalia Kiuru

yrittäjät
Kiipeily- ja joogakeskus Väki

"Parasta WisePlatform-järjestelmässä on sen kokonaisvaltaisuus, kun kaikki tieto löytyy samasta paikasta. WiseNetworkin kanssa on erittäin helppoa asioida, sillä yrityksen takana on miellyttävä ja yhteistyökykyinen tiimi, joka kuuntelee asiakasta herkällä korvalla. Järjestelmää ollaan valmiita kehittämään jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ohjelmiston hankintaprosessissa oli loistavaa myös se, kuinka WiseNetworkiltä raportoitiin meille viikoittain, miten järjestelmän käyttöönotto etenee."​​​​​​​​​​​​​​

Kari Kaivo-oja

hallituksen pj
FC Jazz

"WiseGymin työkalut ovat tätä päivää. Suurin hyöty tulee nimenomaan siitä, että kaikki tarvitsemamme työkalut ovat samassa järjestelmässä ja puhuvat keskenään."

Anton Isaksson

Yrittäjä
Liikuntakeskus Sipoon Syke

"WisePlatform-järjestelmä on todella monipuolinen työkalu, joka on helpottanut suuresti työtämme esimerkiksi markkinoinnin, laskutuksen sekä asiakaspalvelun osalta. WisePlatform taipuu meidän liiketoimintaamme eikä meidän tarvitse muokata omaa toimintaamme sen mukaan, mihin käyttämämme järjestelmä pystyy. Kun kaikki yrityksemme toiminnot ovat yhdessä ja samassa järjestelmässä, kokonaisuutta on huomattavasti helpompi hahmottaa ja hallita. On mahtava huomata, että WiseNetworkin tiimi haluaa kehittää järjestelmää koko ajan eteenpäin sillä ajatuksella, että asiakkaiden liiketoiminta helpottuu. En voi kuin suositella WisePlatformia ja niin olen monelle kollegalle tehnytkin."​​​​​​​

Ville Ahvenainen

toimitusjohtaja
PowerGym oy

"Golfalalla on ollut selkeä tarve tämän tyyppisille ratkaisuille jo pitkään. Järjestelmällä saadaan uutta tehoa viestintään, markkinointiin ja myyntiin. Erityisen hienoa on se, että samoilla tunnuksilla pääsee hallitsemaan kaikkia toimintoja ja talouden tunnusluvut ovat aina ajan tasalla."

Markus Björlin

toimitusjohtaja
Yyteri Golf


Asiakascaset


Tappara pyörittää liiketoimintaansa tehokkaasti yhdellä järjestelmällä

Tappara vakuuttui WiseNetworkin tarjoamasta "kaikki samassa järjestelmässä" -kokonaisuudesta ja pyörittää koko liiketoimintaansa WiseEvent-järjestelmällä. Siirtyminen seitsemästä erillisestä järjestelmästä yhteen on tuonyt merkittäviä parannuksia Tapparan liiketoiminnan hallintaan.

Liikuntakeskus Sipoon Syke on WiseGymin pitkäaikainen asiakas ja osallistunut aktiivisesti järjestelmän kehittämiseen. Kuvassa Sipoon Sykkeen osakas Anton Isaksson.

Liikuntakeskus Sipoon Syke vaihtoi järjestelmäviidakon WiseGymiin

Liikuntakeskus Sipoon Syke on ollut WiseGymin asiakkaana reilut pari vuotta. Sipoon Sykkeen osakas Anton Isaksson on ollut tyytyväinen sekä järjestelmään että saamaansa palveluun.

WisePlatformilla toteutettuja kotisivuja

WisePlatformissa kotisivut toimivat järjestelmän kotina. WisePlatform CRM-järjestelmä taipuu useille eri toimialoille ja kaiken kokoisille toimijoille.


​​​​​​​