Tuotteiden myymäläsaldojen näyttäminen verkkokaupassa | WiseNetwork Oy

Tuotteiden myymäläsaldojen näyttäminen verkkokaupassa

Tuotteiden myymäläkohtaiset varastosaldot saa nyt näkyviin verkkokaupassa. Toiminto on yhteydessä järjestelmän varastohallintaan ja tiedot tulevat sieltä suoraan.

Verkkokaupassa myytävän tuotteen kohdalla voidaan näyttää sekä tuotteen verkkokauppa- että myymäläsaldot. ​​​​​​​Tuotteen saatavuus on yhteydessä järjestelmän varastosaldoihin ja lukemat määräytyvät niiden mukaan.

Verkkokaupan varastotilanne

Oletuksena verkkokaupassa näytetään saatavuustiedoissa verkkokauppavaraston tarkka saldo numeroina.

Mikäli halutaan, ettei verkkokaupassa näy tuotteiden tarkat saldomäärät, vaan sanallinen teksti, on tätä mahdollista muuttaa WiseNetworkin toimesta tehtävällä tietokantamuutoksella. Vaihtoehtona on tekstimuotoiset saatavuustiedot: "saatavilla"- ja "loppu varastosta" -tilat.

Myymäläsaatavuus

Oletuksena myymäläsaatavuudessa ovat tilat: "saatavilla" tai "loppu varastosta".

Erillisellä tietokanta-asetuksella voidaan myymäläsaatavuus-kohdassa ottaa käyttöön myös "rajoitettu saatavuus, varmista saatavuus myymälästä" -tila. Tämä vaatii siis näkyäkseen toimenpiteitä WiseNetworkiltä.

Huom. Myymälävarastojen tuotteita ei pysty tilaamaan verkkokaupasta, vaan verkkokaupan tilaus perustuu aina online-varaston saldoon. Myymälöiden varastosaldot eivät siis vaikuta siihen, onko tuote tilattavissa verkkokaupasta vai ei.


Myymäläsaldojen lisääminen näkyviin verkkokaupan tuotteelle

Huom. Varastojen asetuksissa (Myynti → Varastot → Varastot) määritetään, mitkä varastot näkyvät myymäläsaldolistauksessa ja mitkä eivät.

Oletuksena mikään varasto ei näy myymäläsaldolistauksessa (paitsi verkkokauppavarasto eli online-varasto).

Jos varasto halutaan näkymään verkkokaupan tuotteella myymäläsaldolistauksessa, muokataan kyseisen varaston asetuksia klikkaamalla kynä-ikonia ja valitaan avautuvasta pop up -ikkunasta "näytä saldot julkisesti verkkokaupassa" -kohtaan "kyllä".