Ohje - WiseCRM: Henkilöt-sivu

CRM:n henkilöt-sivun listauksesta löytyvät kaikki järjestelmään syötetyt henkilökontaktit (henkilökortit).

Henkilöt-sivu (CRM → Kontaktit → Henkilöt)

Kun halutaan tarkastella järjestelmästä löytyviä henkilökontakteja valitaan
​​​​​​​
→ "CRM"
→ "Kontaktit"
→ "Henkilöt"

Henkilöt-listauksesta löytyy kaikki järjestelmään syötetyt henkilökontaktit (henkilökortit).

• Sarakkeiden tiedot saa järjestettyä nousevasti / laskevasti klikkaamalla sarakkeen otsikkoa.
  • Näkymän hakutuloksia voidaan suodattaa ylärivin tyhjien hakukenttien avulla ja sarakkeiden näkyvyyttä muokata yrityksen tarpeiden mukaan ratas-ikonista.
  • Kontaktin tiedot (henkilökortin) saa auki klikkaamalla sen nimestä.

CRM:n "henkilöt"-listauksesta näkee kaikki järjestelmästä löytyvät henkilökontaktit.

Henkilöt-sivun toiminnot

• Hakutyökalu

Hakutyökalu-painikkeesta saa avattua hakutyökalun, jonka avulla järjestelmän tietokannasta voidaan hakea mitä moninaisempia kontaktiryhmiä ja suorittaa ryhmille erilaisia massatoimintoja.
​​​​​​​
Ohjeet hakutyökaluun >>

• Lisää uusi kontakti

Lisää uusi kontakti -painikkeesta saa lisättyä uuden henkilön järjestelmään. On tärkeää, että lisätyllä kontaktilla on vähintään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Kun nämä tiedot on syötetty, voidaan henkilölle tarvittaessa lähettää käyttäjäkutsu järjestelmään ja hän voi täyttää loput tietonsa itse.

Ohjeet henkilön lisäämiseen >>

• Pyyhekumi-kuvake

Pyyhekumi-kohdasta saa tyhjennettyä ylärivin hakukenttiin asetetut hakuehdot.

• Tulostin-kuvake

Tulostimen kuvakkeesta saa tulostettua listauksen Excel-, CSV- tai PDF-tiedostona. Huom! Järjestelmä tulostaa listaukseen vain sivulla näkyvissä olevat tulokset, eli mikäli haluat listaukseen kaikki tulokset, niin käy muuttamassa sivun alaosasta kohta "Näytä: 50" muotoon "Näytä: Kaikki".

• Rattaanpyörä-kuvake

Rattaanpyörästä saat lisättyä tai poistettua sivun listauksessa näytettäviä sarakkeita. Jokainen käyttäjä voi siis muokata näkymään itselleen tarvittavien sarakkeiden tiedot näkyviin.

• Näytä (sivun alaosassa)

Sivun alaosasta saat valittua näytettävien tulosten määrän ja vaihdettua sivua.